Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
De Big Ben in Londen

Bezienswaardigheden Londen

Bezienswaardigheden, tips en inspiratie voor Londen

Ga jij vliegtickets naar Londen boeken of heb je ze al in de pocket? Hoe dan ook begint nú de voorpret! Welke bezienswaardigheden staan op jouw must see-lijstje? Wij vertellen je graag meer over de tofste bezienswaardigheden van Londen en welke evenementen je kan bezoeken. We hebben tips van ons en reizigers die je voor gingen. Check de blogs voor meer onmisbare highlights en jouw trip naar Londen kan alleen maar beter worden.

Ontdek dé bezienswaardigheden van Londen

#1 Buckingham Palace

Goedkope vliegtickets Londen

Altijd al naar Her Royal Majesty willen zwaaien? Het Buckingham Palace is de officiële verblijfplaats van de Engelse koningin. Als ze thuis is wappert de Britse vlag bovenaan het paleis. Zin in wat actie? Zorg dat je de wisseling van de wacht ziet!

Een bezoek aan Londen is niet compleet zonder een rondje in het London Eye. Het enorme reuzenrad geeft je een fantastisch uitzicht over de hele stad. Geen zin om uren in de rij te staan? Koop een ticket online en krijg ook nog eens korting. Nice!

#3 Covent Garden & Soho

Covent Garden Londen

Deze populaire wijken hebben een eigen stijl en zitten vol unieke winkels en de beste restaurants. Bezoek de wereldberoemde markt in Covent Garden of ga uit in een English pub in Soho.

Londen-tip

Van team Vliegtickets.nl voor jou!

Ismay (Junior Content-marketeer) heeft deze reistip voor je: boek van tevoren gratis tickets voor Sky Garden. Deze binnentuin ligt op de top van een van de hoogste gebouwen in het centrum van Londen. Geniet hier met een drankje van 360-graden views en enjoy! Lees meer

Welke jaarlijkse evenementen zijn er in Londen?

08 jun

Trooping the Colour

Krijg je ook geen genoeg van Koningsdag? Vier het op z’n Engels nog eens in juni! Boek je vliegtickets naar Londen en vier de verjaardag van de Britse koningin. Deze feestdag - Trooping the Colour - wordt elk jaar op de 2e zaterdag in juni gevierd met een feestelijke parade.

24 aug

Notting Hill Carnival

Het Notting Hill Carnival is een echte tropische sensatie. Deze optocht is te vergelijken met het zomercarnaval in Rotterdam en bestaat uit kleurrijke kostuums, muziek en heerlijk eten. Need we say more? Je bent erbij als je in het laatste weekend van augustus in Londen bent!

31 dec

Jaarwisseling

Dé manier om het nieuwe jaar in te luiden is natuurlijk de spectaculaire vuurwerkshow bij het London Eye op 31 december. Deze beroemde show wordt over de hele wereld bekeken en zou op ieders bucketlist moeten staan. Vliegtickets naar wereldstad Londen maken het mogelijk.

Nog meer weten voor je citytrip naar Londen? Bekijk de blogs: