Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-Boekarest

Goedkope vliegtickets Boekarest

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Boekarest

Vliegtickets naar Boekarest

De Roemeense hoofdstad Boekarest is een relatief onontdekte stad die nog niet hoog scoort op de toeristenradar. De stad werd ooit met Parijs vergeleken, maar door verwoestingen tijdens WOII en een zware aardbeving is van de oorspronkelijke schoonheid veel verdwenen. Desalniettemin zijn er veel mooie plekken bewaard gebleven en is het een aantrekkelijke stad, ook omdat het niet overspoeld wordt door toerisme. Met vliegtickets naar Boekarest reist u naar een intrigerende Oost-Europese stad met een bruisende atmosfeer. Bovendien is het binnenland van Roemenië sprookjesachtig en Boekarest een mooie start om dit te ontdekken.

Bezienswaardigheden

Met veel paleizen, kerken, musea en pleinen heeft Boekarest op het gebied van kunst en cultuur veel te bieden. Het enorme Parlementspaleis, dat deels bezet wordt door het Roemeense parlement, is één van de mooiste gebouwen van het land. Het Cantacuzino Paleis is ook van een schitterend en sierlijk ontwerp. Bijzondere religieuze gebouwen zijn de Russische Kerk, de Sint-Jozefskathedraal en de Baratiakerk. In het Nationaal Historisch Museum kunt u zich laten informeren over de Roemeense geschiedenis en het Nationaal Kunstmuseum huisvest een uitgebreide Roemeense kunstcollectie. Bezoek ook Lipscani, het meest oude deel van de stad met veel boetiekjes en galerieën en Calea Victoriei, de oudste en meest charmante straat van Boekarest. Boek nu uw vliegtickets naar Boekarest en wees één van de eersten die deze mooie stad ontdekt!

Van en naar het vliegveld

Op circa 17 kilometer afstand van Boekarest ligt het internationale vliegveld Bucharest Henri Coanda. Vanaf het vliegveld rijden bussen naar Gara de Nord, het grote treinstation van Boekarest. Die reis duurt ongeveer 45 minuten en de bussen vertrekken vanaf 05.30 uur om het kwartier. Ook taxi’s staan klaar voor de vertrekhal. Maak gebruik van een van de officiële taxibedrijven, zoals Fly Taxi.

Boek uw vliegtickets naar Boekarest

Bezoek de fascinerende hoofdstad van Roemenië en maak van de gelegenheid gebruik om ook het sprookjesachtige binnenland te ontdekken. Op Vliegtickets.nl vindt u het meest actuele overzicht en boekt u de meest voordelige vliegtickets naar Boekarest!