Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Bonaire - beach

Goedkope vliegtickets Bonaire

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Bonaire

Voor de kust van Venezuela ligt een schitterend Nederlands eiland. Het is Bonaire dat door zijn koraalriffen bij menig duiker bovenaan de must-visit-lijst staat. Maar ook landliefhebbers genieten hier van de stranden en mooie natuur. Dus boek snel één van de vele voordelige vliegtickets naar Bonaire op Vliegtickets.nl en vlieg naar een Nederlandstalig paradijs.

Ontdek de beste vluchten van Amsterdam naar Bonaire

Een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Bonaire duurt circa negen uur. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol vertrekken de meeste vluchten naar de Nederlandse Antillen. Hierdoor heb je vanaf deze luchthaven de beste kans om een goedkoop ticket naar Bonaire te vinden. Het eiland heeft overigens maar één luchthaven. Deze ligt bij de hoofdstad Kralendijk. Dit is ook meteen één van de plekken die je moet bezoeken en daarom staat hij ook bij onze must-sees:

  • Kralendijk: hoewel het de hoofdstad is van Bonaire is Kralendijk maar een kleine plaats. De dorpssfeer wordt extra versterkt doordat er alleen maar laagbouw is. Deze is overigens bijzonder vrolijk gekleurd. Ook vind je in het straatbeeld de koloniale bouwstijl terug. Kralendijk heeft langs de waterkant een mooie promenade. Dit is de plek om een terrasje te pakken of om iets te eten. Verder is het leuk om de reusachtige cruiseschepen te bewonderen die in Kralendijk aanmeren.
  • Klein Bonaire: dit natuurparadijsje bestaat uit een onbewoond eiland dat voor Bonaire ligt. Zeepaardjes, schildpadden en schitterende koralen zijn de moeite van een de boottocht waard. Vergeet niet om je duikbril mee te nemen.
  • Washington Slagbaai Nationaal Park: wil je flamingo’s zien? Boek dan één van de vliegtickets naar Bonaire en bezoek het Washington Slagbaai Nationaal Park. Hier heb je kans om in de zoutmeren mooie roze flamingo’s te spotten.
  • Rincon: voor iedereen die van authenticiteit houdt, is dit 16e-eeuwse plaatsje een aanrader. Het ligt in het binnenland en staat bekend om de lokale keuken die hier volop in de eethuisjes wordt gekookt.

Bezoek Bonaire met een vlucht vanaf Curaçao

Behalve voor één van de rechtstreekse vluchten naar Bonaire te kiezen, is het ook mogelijk om je reis te combineren met een vliegticket naar Curaçao. Dit eiland heeft weer een heel andere sfeer dan Bonaire. Ook naar Curaçao vertrekken de meeste vluchten van Amsterdam Schiphol Airport. Tussen de eilanden varen veerboten, maar ook gaan er vliegtuigen. Vanaf Curaçao vlieg je in ongeveer 30 minuten naar Bonaire. Voor alle vluchten vind je goedkoopste opties bij Vliegtickets.nl.

Boek eenvoudig goedkope vliegtickets naar Bonaire

Op Bonaire is veel te zien en te doen. Wil je alles uit je verblijf op dit eiland halen? Zorg dan dat je zo min mogelijk voor je ticket betaalt. Bij Vliegtickets.nl vind je de beste aanbiedingen van allerlei verschillende airlines. Ga dus snel kijken en reis goedkoop naar het zonnige Bonaire met prachtige koraalriffen!