Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Dubai

Goedkope vliegtickets Dubai

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Dubai

Dubai is als emiraat en stad onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten. Dit eeuwenoude handelsknooppunt aan de Perzische Golf is een fenomenale vakantiebestemming. Uw vliegtickets naar Dubai brengen u naar een stad van weelderige rijkdom waar men precies weet wat de vakantieganger wil. In deze surrealistische stad, met de snelst groeiende economie ter wereld, is geen wens te gek en komt vermaak in alle soorten en maten. Winkelcentra, luxe hotels, casino’s en restaurants vormen het toppunt van materialisme. Maar deze Oosterse metropool kent ook nog verborgen authentieke plekken die een spannend contrast bieden voor het zegevierende hedonisme.

Bezienswaardigheden in Dubai

Dubai is een intense visuele ervaring. De skyline is duizelingwekkend, mede door Burj Khalifa, de grootste wolkenkrabber ter wereld. Daar Dubai is ingericht op consumptie en vermaak is deze olie-stad voorzien van het grootste winkelcentrum ter wereld, Dubai Mall. In dit winkelcentrum vindt u ontelbare winkels waar uiteraard de belangrijkste modemerken huisvesten. De vele luxe hotelresorts en toprestaurants completeren Dubai als stad van vermaak. Overige attracties zijn de kunstmatige palmeilanden die voor de kust zijn aangelegd en het Dubai Museum dat een overzicht geeft van de interessante historie van de stad. Ook is een trip buiten de stad de moeite waard, zoals naar het vogelreservaat aan het einde van de kreek die door de stad loopt, of een trekking door de woestijn.

Van en naar het vliegveld Dubai International Airport

Dubai International Airport is het meest drukke vliegveld van het Midden Oosten. Na aankomst op het vliegveld bent u vliegensvlug in het centrum; het vliegveld ligt immers slechts op 4 kilometer afstand. Tussen de drie terminals van het vliegveld rijden pendelbussen. Bij alle terminals zijn tevens bussen te vinden die naar het centrum van Dubai rijden. Tussen 6.00 uur en 22.00 uur vertrekken er elke tien minuten bussen richting het centrum. Ook is het mogelijk de metro te nemen vanaf terminal 3. Een taxi is ook een goed alternatief: binnen tien minuten bent u op uw bestemming. Reserveer vooraf uw taxi.

Boek uw vliegtickets naar Dubai

De actuele tarieven en goedkoopste vliegtickets vindt u op vliegtickets.nl. Profiteer van het overzichtelijke aanbod en boek uw Vliegtickets naar Dubai, ongetwijfeld een bestemming om nooit te vergeten.

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Dubai?

De vluchttijd van Amsterdam naar Dubai is 6 uur en 35 minuten.

Wat is het tijdsverschil in Dubai?

In Dubai is het 2 uur later dan in Nederland.

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Dubai