Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
kerstvakantie-bestemming - Spanje

Last-minute kerstvakantie

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute in de kerstvakantie

Last-minute kerstvakantie

Wil je in de laatste maand van het jaar nog even weg? Dan is het een mooi moment om gebruik te maken van de last-minute tickets van Vliegtickets.nl. Ga bijvoorbeeld kerstcadeaus shoppen in een wereldstad of nog even lekker van de zon genieten op een subtropisch strand. Met een voordelige last-minute in de kerstvakantie ligt de wereld binnen handbereik!

Ontdek coole last-minute kerstvakantie-bestemmingen

Rondom kerst zijn de steden op hun mooist. De etalages zijn rijkelijk gedecoreerd, de straten en pleinen prachtig verlicht en reusachtige kerstbomen sieren het straatbeeld. Daarvan geniet je volop in wereldsteden als Londen, Parijs en New York. Maar wil je eens iets anders? Denk dan aan deze bestemmingen:

  • Tromsø: zoek de duisternis op en ga richting de Noordpool. Daar vlakbij ligt de Noorse plaats Tromsø. Hier is het in december altijd donker, maar dat biedt ook de kans om het noorderlicht te zien. Verder heerst er een op-en-top kerstsfeer met kerstmarkten en gezellige straatverlichting.
  • Honolulu: geniet een hele maand van het kerstfeest in Honolulu op Hawaï. Ondanks de tropische temperaturen wordt de stad een winterwonderland. Hier schittert de kerstverlichting je tegemoet nadat je een dag op het strand hebt gelegen.
  • Bangkok: wil je kerstmis ontvluchten? Denk dan aan een reis naar een boeddhistisch en tropisch land, zoals Thailand. Profiteer van de lagere temperaturen in het winterseizoen en maak meteen een mooie rondreis. Of blijf in het zinderende Bangkok en ontdek daar het waanzinnige nachtleven, maak een tocht met een boottaxi en bewonder de prachtige tempels.
  • Sint-Petersburg: een last-minute kerstvakantie naar Rusland biedt twee mogelijkheden. Je kunt kerst ontvluchten of juist dubbelop vieren. De Russen hebben namelijk een andere kalender waardoor het bij hen op 7 januari kerstmis is. Dat neemt niet weg dat een verblijf in december in Sint-Petersburg geen sprookjesachtige ervaring is. In de prachtige stad ligt dan meestal een dik pak sneeuw.
  • Dubai: in deze stad schijnt de zon en schittert alles. Hier shop je je kerstcadeaus in het grootste winkelcentrum van de wereld en maak je een selfie op of met het hoogste gebouw van de wereld. Dubai wil alles overtreffen, dus hier zijn ook de straten en pleinen prachtig verlicht.

Ga skiën met een last-minute kerstvakantie naar de sneeuw

De kerstvakantie is ook met uitstek de tijd voor wintersport. Sneeuwzekere last-minute kerstvakantie-bestemmingen zijn bijvoorbeeld het Franse Val Thorens of het Oostenrijkse Arlberg. Behalve sneeuw op grote hoogtes kun je voor een winterwonderland ook naar het noorden gaan. Boek bijvoorbeeld een last-minute met Kerst naar het ongerepte Lapland en ga op avontuur met een hondensledetocht of vaar mee met een ijsbreker.

Last-minute kerstvakantie naar de zon

Wil je gewoon nog even lekker zonnen tijdens je kerstvakantie? Kies dan uit één van de last-minute vluchten naar bijvoorbeeld Egypte, de Malediven of de Kaapverdische Eilanden. Net zoals voor sneeuwzekere bestemmingen vind je ook supervoordelige vliegtickets naar de zon bij Vliegtickets.nl. Doordat wij last-minutes van verschillende airlines aanbieden, vind je bij ons altijd de beste opties. Check dus snel ons aanbod en vlieg zo snel mogelijk naar de zon of sneeuw in de kerstvakantie!

Op last-minute in een andere vakantieperiode...

toon meer