Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Cape Town, Africa

Goedkope vliegtickets Kaapstad

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Kaapstad

De Zuid-Afrikaanse stad Kaapstad is een waanzinnig populaire vakantiebestemming, mede door de wonderschone omgeving en de ligging aan de voet van de Tafelberg. In de buurt van deze miljoenenstad zijn prachtige natuurparken en wijngebieden te vinden en de hoofdstad zelf is een onuitputtelijke bron van bezienswaardigheden en vermaak. Met een fascinerende geschiedenis, fraaie musea en indrukwekkende architectuur is het bezoeken van Kaapstad een absolute must. Dat de stad door Nederlandse zeevaarders gesticht is, is nog altijd te zien aan de koloniale architectuur. Met vliegtickets naar Kaapstad op zak, ben je er zo!

De beste vluchten naar Kaapstad

Bezienswaardigheden Kaapstad

Uiteraard is een grote bezienswaardigheid van Kaapstad de omringende natuur, zoals de wereldberoemde Tafelberg, die je wandelend of met een kabelbaan kunt beklimmen. De prachtige stranden, natuurparken en wijngebieden maken de omgeving onweerstaanbaar. En jouw reis naar Zuid-Afrika kan zich dan ook onmogelijk beperken tot een bezoek aan deze stad. Toch heeft de stad zelf ook een ontzettende aantrekkingskracht. Er zijn interessante musea, zoals de Gold of Africa Museum, over de Afrikaanse goudsmeden en de South African National Gallery, met een uitgebreide schilderijencollectie. De stad heeft tevens een imposante botanische tuin, de mooiste ter wereld, en een bezoek aan het Robbeneiland, waar Mandela jarenlang gevangen zat, mag ook niet ontbreken. Bezoek ook de townships van Zuid-Afrika met een georganiseerde tour.

Van en naar het vliegveld

Met jouw vliegtickets naar Kaapstad kom je aan op het internationale vliegveld van Kaapstad. Het vliegveld ligt op 22 kilometer afstand van de stad. Er is geen treinverbinding, maar je kunt wel met de shuttlebus het centrum bereiken. De Airport MyCiti shuttles rijden tot 22.00 uu om de 15 minuten. De rit duurt ongeveer een halfuur. Een andere goede optie is het nemen van een taxi, waarvan de prijzen variëren. Met een taxi naar het centrum duurt ongeveer 20 minuten.

Boek jouw goedkope vlucht naar Kaapstad

Ontdek de cultuur van Kaapstad en de zinderende natuur van Zuid-Afrika. Vliegtickets.nl zet voor je de meest voordelige en actuele vliegtickets naar Kaapstad op een rij. Boek nu jouw reis!

Wat is de beste maand om naar Kaapstad te vliegen?

Benieuwd naar een andere bestemming? Vlieg anders naar…

Praktische informatie voor je vlucht naar Kaapstad