Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Johannesburg

Goedkope vliegtickets Johannesburg

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Johannesburg

Johannesburg is een fascinerende stad met een rijke historie. Als grootste stad van Zuid-Afrika en voormalig centrum van de goudkoorts heeft het een internationale allure. De stad huisvest honderden nationaliteiten, een rijkere klasse en tegelijkertijd de armste bevolking van Zuid-Afrika. Johannesburg is dus een stad van tegenstellingen, waar veel musea en monumenten doen denken aan de turbulente geschiedenis van de stad en het land. Naast een bezoek aan deze interessante stad betekenen vliegtickets naar Johannesburg voor velen het begin van een ontdekkingstocht door prachtig Zuid-Afrika, met haar wonderschone bewoners, natuur en wildlife.

Wat is de beste maand om naar Johannesburg te vliegen?

De beste vluchten naar Johannesburg

Bezienswaardigheden Johannesburg

Jouw vliegticket naar Johannesburg brengt je rechtstreeks naar meerdere interessante bezienswaardigheden. Een aantal musea zijn het bezoeken waard, zoals het Apartheid Museum, het Mandela Family Museum en Gold Reef City, gewijd aan de geschiedenis van het lokale goud. In het centrum staat ook het Carlton Centre, waar het platform op de vijftigste verdieping een uitstekend uitzicht over de stad biedt. Rondom het centrale Church Square zijn verschillende eind 19-eeuwse bank- en regeringsgebouwen te bewonderen. Een bezoek aan de beroemde township Soweto is, onder begeleiding van een gids, een unieke ervaring. Naast de monumenten, musea en wijken van de stad is er buiten de stad uiteraard ook veel te beleven. Denk aan een bezoek aan de prachtige kust, of aan het wereldberoemde wildpark Krugerpark om de ‘big five’ te spotten.

Van en naar het vliegveld van Johannesburg

Het O.R. Tambo internationale vliegveld van Johannesburg is het drukste vliegveld op het Afrikaanse continent. Het ligt op 25 kilometer afstand van het centrum van Johannesburg en 35 kilometer afstand van de noordelijke buitenwijken. Taxi’s staan bij de aankomsthal te wachten en brengen je in circa 40 minuten naar het centrum. Dit is de handigste manier van vervoer. De goedkoopste manier is gebruik maken van de shuttlebus, die tussen het vliegveld en de hotels in het centrum pendelt.

Boek jouw vliegtickets naar Johannesburg

Vliegtickets naar Johannesburg zijn de sleutel tot het ontdekken van deze fascinerende stad, de rest van Zuid-Afrika en de indrukwekkende natuur. Ervaar de klantvriendelijke service en het actuele overzicht van Vliegtickets.nl en reis af naar Johannesburg!

Benieuwd naar een andere bestemming? Vlieg anders naar…

Praktische informatie voor je vlucht naar Johannesburg