Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Aanbiedingen Solden Zon

Goedkope vliegtickets Curaçao

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Curaçao

Parelwitte stranden, zon, zon en nog eens zon! Boek vliegtickets naar Curaçao en spot de bekendste bezienswaardigheden. Denk aan: Klein Curaçao, de Ostrich Farm, het landhuis Chobolobo en de Handelskade. Dit heerlijke eiland van de Nederlandse Antillen heeft het, én meer. Let’s make it fly?

De beste vluchten naar Curaçao

Coronavirus-reisadvies Curaçao

Het coronavirus heeft op veel manieren invloed op ons leven en uiteraard ook op de mogelijkheden om te reizen. Voordat jij vliegtickets boekt naar Curaçao is het eerst van belang te weten of er een positief of negatief reisadvies voor dit vakantieland geldt. Je wilt ook graag weten welke coronavirus-maatregelen er gelden en wat de gezondheidssituatie in het land is. Situaties veranderen snel dus hoe hou je dat allemaal bij? Geen zorgen! Wij geven jou hier de up-to-date informatie die je nodig hebt over reizen, corona en veiligheid in Curaçao. 

Mag ik naar Curaçao vliegen i.v.m. corona?

Omdat reisadviezen snel kunnen veranderen, is het aan te raden om altijd te checken of vliegreizen van en naar Curaçao momenteel zijn toegestaan. Ook wil je bijvoorbeeld weten of een Covid-19 test verplicht is voor vertrek of dat je bij terugkeer in Nederland in thuisquarantaine moet. Bekijk hier de laatste coronavirus reisadvies-informatie over vliegen naar Curaçao

Welke coronavirus-maatregelen zijn er in Curaçao?

Als je naar Curaçao afreist, wat kun je dan verwachten qua corona-maatregelen? Zijn horeca en winkels bijvoorbeeld open op locatie? En is een mondkapje en / of afstand houden hier verplicht? Voor meer informatie over de maatregelen in Curaçao verwijzen we je naar de website van de Curaçao Tourist Board.

Alle praktische informatie voor je vakantie naar Curaçao

? Airports in Curacao Curacao International Airport (CUR)
? Vertrekluchthavens in NL Schiphol (AMS)
? Airlines KLM (KL), Tui (OR), Copa (CM), Surinam Airlines (PY), Air Canada (AC)
? Afstand 7843 km
? Vluchttijd 9u 30m

Bon bini op Curaçao!

Zo vind je in de hoofdstad Willemstad een charmant centrum vol cultuur, trendy winkels en smakelijke restaurants. Loop door het centrum en bewonder de kleurrijke huizen aan de Handelskade. Deze historische panden staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO en zijn het kloppende hart van Willemstad.

Op het eiland zie je veel terug van de Nederlandse, Afrikaanse en Spaanse invloeden. Curaçao is dan ook een geweldige smeltkroes van culturen. Tussen de ruim 160.000 inwoners kunnen er wel 50 verschillende nationaliteiten worden geteld. Dit zie je terug in het eten, de muziek, tradities en de verschillende talen op het eiland. De mix van culturen maken Curaçao een echt unieke bestemming.

Curaçao: de to-do’s!

Curaçao is met een lengte van 64 kilometer en een breedte van 16 kilometer het grootste eiland van de voormalig Nederlandse Antillen. Er is dan ook een hoop te doen op het eiland. Avontuur zoek je op tijdens een snorkelsessie of duiktripje. Kleurrijk koraal, fluorescerende vissen, betoverende baaien… Ontdek de magische onderwaterwereld van dit tropische paradijs! Liever op het strand? Luier op de hagelwitte stranden van Kenepa of Cas Abou en bewonder de typische turqoise zee.

Liever actief op je vakantie in Curaçao? Trek je wandelschoenen aan en ontdek de overweldigende flora, fauna en vergezichten van het Christoffelpark. Hier vind je drie oude plantages uit 1662 en een museum om meer over de historie te leren. In het park spot je verder wilde dieren zoals iguanas en herten en je beklimt hier de Christoffelberg. Een stukje geschiedenis vind je in de Kunuku-huisjes en de vele indrukwekkende musea.

Let’s make it fly voor Curaçao

Weet jij al wat je gaat doen tijdens je vakantie in Curaçao? Eén ding is zeker: het wordt genieten geblazen. Kom maar door met die vitamine D!

Of je nu op zoek bent naar een zonvakantie, all-inclusive of last-minute; Curaçao is altijd een goed idee. Het is ook een heerlijke bestemming in de herfstvakantie. Vlieg van Amsterdam naar Curaçao met de luchtvaartmaatschappijen KLMTUI fly of United Airlines.

Laatste update: augustus 2018

Vlieg naar Curaçao

Vliegtickets Curaçao

Kom tot rust op Curaçao

Voor een ontspannen tropische vakantie reis je naar het Caribische eiland Curaçao, dat onderdeel is van het Koninkrijk der Nederlanden. Kom hier tot rust op het strand, beklim de weelderige 372 meter hoge Sint-Christoffelberg of ontdek de prachtige monumenten van Willemstad, zoals de Mikvé Israël-Emanuelsynagoge en Fort Amsterdam.

Vliegen naar Curaçao

Vanuit Nederland vlieg je vanaf de luchthaven Schiphol direct naar Curaçao. Vanuit Amsterdam vertrekken er onder meer vluchten naar Curaçao met KLM. Deze reis duurt meestal ongeveer 10 uur. Een andere mogelijkheid is om met TUI fly te vliegen naar Curaçao. Een vlucht met deze maatschappij duurt meestal iets minder dan 11 uur. Luchtvaartmaatschappijen zoals Air Canada en American Airlines vliegen met één of meerdere overstappen ook naar het eiland. Om goedkoop naar Curaçao te reizen kan je het beste flexibel zijn met je reisdata.

Vliegtickets Curaçao, Willemstad

Aangekomen in Curaçao

Eenmaal aangekomen is het ideaal om een auto te huren en zo zelf naar je accommodatie te reizen. De luchthaven ligt ten noorden van Willemstad. Met de auto rijd je in ongeveer 20 minuten naar het historische hart van de stad. Als je bij een van de mooie stranden rondom Westpunt verblijft, ben je 35 minuten onderweg naar je accommodatie.