Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Praag reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Praag!

Vliegtickets naar Praag

Met uw vliegtickets Praag kunt u goedkoop reizen naar de sprookjesachtige hoofdstad van Tsjechië. Door velen wordt de stad gelauwerd als mooiste ter wereld en de vele bijnamen - zoals 'Gouden Stad' en 'Stad van de honderd torens' - geven aan dat de schoonheid van de stad veel losmaakt en is volgens velen één van de betere vakantiebestemmingen. De binnenstad staat dan ook op de Werelderfgoedlijst en men komt van heinde en ver om dit van dichtbij te zien. Uw vliegticket naar Praag brengt u af naar een spectaculaire bestemming waar de historische architectuur perfect samengaat met het moderne stadsleven. Maak een mooie wandeling door de smalle straten en bekijk de gezellige pleinen met uw vliegtickets Praag.

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegreis Praag

In Praag is eindeloos veel te zien en dit maakt het tot een van de leukere vliegvakanties. Uw vliegtickets Praag brengen u dan ook naar een onuitputtelijke bron van bezienswaardigheden. De gehele binnenstad is een attractie met bijzondere architectuur in verschillende stijlen, van gotisch tot art nouveau. Bijzondere kerken zijn de Sint-Vituskathedraal en de Sint-Jorisbasiliek en bezoek ook het enorme burchtcomplex met het Koninklijk Paleis. Het Oude Stadsplein, de Karelsbrug, de Joodse wijk met de indrukwekkende begraafplaats en de vele musea, zoals het Nationaal Museum, zijn eveneens belangrijke trekpleisters. Maar verlaat ook eens de middeleeuwse straten van het oude gedeelte van Praag en bezoek de moderne biertuinen, parken en galeries. Beleef het oude en nieuwe Praag met uw goedkope vliegtickets Praag van Vliegtickets.nl.

Van en naar het vliegveld

Met uw goedkope vliegtickets Praag landt u op het vliegveld van Praag, Václav Havel, dat op 17 kilometer afstand van het centrum ligt. Taxi's zijn 24 uur per dag buiten de terminals beschikbaar. Het is ook mogelijk van tevoren een privétaxi te bestellen via de website van het vliegveld, die volgens vast tarief reizen en het centrum het snelst bereiken. Hetzelfde geldt voor privéminibussen. Met de taxi en privéminibus duurt de rit 20 tot 30 minuten. Ook met het openbaar vervoer is het centrum te bereiken, maar dit kan wat langer duren (tijdens de spits tot circa 50 minuten). Elk halfuur vertrekt er vanaf beide terminals een bus naar Dejvická Metro Station, vanwaar het mogelijk is over te stappen in een metro richting het centrum.

Vliegtickets Praag vergelijken en boeken met Vliegtickets.nl

Praag is een sprookjesstad en een onuitputtelijke bron van bezienswaardigheden. Vind nu de beste vliegvakanties en de meest voordelige vliegtickets naar Praag via Vliegtickets.nl! Vele top airlines bieden directe vluchten aan naar deze bijzondere stad. Op Vliegtickets.nl kunt u vliegtickets vergelijken en boek via Vliegtickets.nl uw vliegticket KLM, vliegtickets EasyJet of vliegtickets Czech Airlines. Eenvoudig en snel boekt u uw goedkope vliegtickets Praag met Vliegtickets.nl.

Lees verder
Verberg tekst