Meest gestelde vragen

Vliegtickets Istanbul

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Istanbul reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Istanbul (Ataturk Arpt)!

Vliegtickets naar Istanbul

De Turkse stad Istanbul was in het verleden hoofdstad van het Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk en dwingt nog altijd gezag af. De magie van de stad ligt besloten in de samenkomst van twee werelddelen: de rivier de Bosporus loopt dwars door de stad en scheidt Azië van Europa. De mengelmoes van culturen en religies die deze samenkomst teweeg brengt, maakt Istanbul tot een buitengewone plek. Bovendien brengen vliegtickets naar Istanbul u naar een van de hipste steden ter wereld, waar kunst en cultuur floreren. Reis naar Istanbul om deze belangrijke culturele stad te ontdekken.

Bezienswaardigheden

De bijzondere ligging van Istanbul - in zowel Europa als Azie - komt naar voren in de veelzijdige bezienswaardigheden van de stad: moskeeën, synagogen, kerken en paleizen wisselen elkaar af. Belangrijke trekpleisters zijn het Oosterse Topkapipaleis, de voormalige kathedraal en moskee Haghia Sofia, de Blauwe Moskee en de grote Neve Shalom-synagoge. Naast historische musea heeft de stad veel moderne kunstmusea en een vernieuwende hedendaagse kunstscene. Bovendien zijn er regelmatig nationale en internationale festivals en evenementen waardoor het een stad is waar altijd wat gebeurt. Maar het dagelijks leven is de grootste attractie; de grote bazaar en de ontelbare theehuisjes, winkels en restaurants bieden eindeloos vermaak. Met uw vliegtickets naar Istanbul vliegt u naar Oosterse sferen in een Europees jasje.

Van en naar het vliegveld

Istanbul Ataturk Airport ligt op 25 kilometer van het stadscentrum, aan de Europese kant van Istanbul. Met de metro, taxi of bus is het gemakkelijk om snel naar het centrum te reizen. De metro is het snelst en goedkoopst en rijdt tussen 6.00 uur en 0.15 uur. Ook is het mogelijk om tussen 04.00 uur en 01.00 uur een bus te nemen. Met de bus is de reis ongeveer een uur. Voor het terminalgebouw staan ook veel taxi's te wachten, waarmee u binnen 30 minuten in het centrum bent.

Boek uw vliegtickets naar Istanbul

In Istanbul ontmoeten Azië en Europa elkaar. De vele moskeeën, kerken en paleizen en het bruisende straatleven zijn hier het bewijs van. Boek nu uw vliegtickets naar Istanbul en ervaar een van de meest trendy steden ter wereld. Vliegtickets.nl brengt u snel op weg!

Lees verder
Verberg tekst