Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-Zagreb

Goedkope vliegtickets Zagreb

Vanaf

Goedkope vluchten naar Zagreb

Ga voor een alternatieve stedentrip naar de Kroatische hoofdstad Zagreb. Bewonder hier de neogotische Kathedraal van Zagreb, koop lekkernijen op de markt Dolac of bezoek een van de interessante musea van de stad, zoals het Nikola Tesla Technical Museum. Je vliegt in minder dan 2 uur naar de Kroatische hoofdstad voor een leuke vakantie.

Vliegen naar Zagreb

Je reist het makkelijkste naar Zagreb vanaf het vliegveld Schiphol bij Amsterdam. Op Vliegtickets.nl zie je in één overzicht alle prijzen en tijden van een retour Zagreb. Als je graag rechtstreeks naar Zagreb vliegt, reis je met KLM of met Croatia Airlines. Deze vluchten duren 1 uur en 50 minuten. Met maatschappijen zoals Air France en Lot Polish Airlines vlieg je met een overstap naar Zagreb. Deze vluchten duren over het algemeen tussen de 4,5 en 6,5 uur. Kijk voor meer informatie over vliegtickets naar Zagreb op de pagina met alle vluchten naar Kroatië. Na aankomst reis je vanaf het vliegveld met een auto of taxi in iets meer dan een kwartier naar het centrum van de stad.

Vluchten naar Zagreb

Tijdens je reis naar Zagreb ontdek je veel culturele bezienswaardigheden in de stad. Zagreb herbergt veel musea en andere hoogtepunten. Mis deze geweldige bezienswaardigheden zeker niet:

  • Mimara Museum: dit kunstmuseum bezit een enorme collectie kunst van veel beroemde meesters. In het Mimara Museum bewonder je schilderijen van Jacob van Ruisdael, Hieronymus Bosch, Édouard Manet en Paolo Veronese.
  • Kroatisch Nationaal Theater: dit rijkversierde theater is in 1840 opgericht. Tijdens je vakantie woon je hier geweldige optredens bij, zoals operavoorstellingen.
  • Zagreb Funicular: om van de beneden- naar de bovenstad te komen of andersom, maak je gebruik van de Zagreb Funicular. De baan van dit treintje is slechts 66 meter lang. Sinds 1890 vervoert het mensen tussen de twee steden.
  • Maksimir Park: het mooie Maksimir Park is het oudste park van de stad. Maak hier een wandeling door de bossen of langs de grote vijver. De Zagreb Zoo maakt ook onderdeel uit van het park.
  • St. Catherine’s Church: van de vele kerken in Zagreb mag je St. Catherine’s Church niet overslaan, die uit de 17e eeuw stamt. Bewonder vooral het barokke interieur met kleurrijke muren en plafonds.

Goedkoop naar Zagreb

Wil je de prachtige bezienswaardigheden in Zagreb ontdekken? Zoek dan snel je ideale vlucht op Vliegtickets.nl! Je boekt bij ons namelijk vliegtickets van élke airline, waardoor je op één site alle verschillende prijzen met elkaar vergelijkt. Hierdoor weet je zeker dat je de beste prijs betaalt voor een vlucht naar de Kroatische hoofdstad. Overweeg om een last-minute te boeken, als je op zoek bent naar een Zagreb aanbieding. Op de pagina met last-minutes naar Kroatië vind je meer informatie over deze vluchten. Heb je hulp nodig bij het boeken van je ticket? Onze klantenservice helpt je iedere dag van het jaar in het Nederlands.