Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Berlijn - museumeiland

Last-minute juli

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute in juli

Ga lekker vroeg op vakantie met een last-minute in juli

Juli en augustus zijn de vakantiemaanden bij uitstek. Zorg dus dat je lekker vroeg meedoet met de hausse en profiteer van een last-minute in juli. Het aanbod is dan royaal doordat de reisindustrie op volle toeren draait. Meer vluchten dus meer last-minute deals. Bij Vliegtickets.nl vind je allerlei interessante last-minutes bij elkaar.

Boek daarom een last-minute in juli 2022

Waarom zou je juist in juli een last-minute boeken? Behalve dat het aanbod aan buitenkansjes in deze periode royaal is, zijn er nog meer goede redenen:

  • Alles is open: een vakantie in het laagseizoen naar Torremolinos, Albufeira of Santorini is misschien wel lekker rustig. Je staat echter ook vaak voor een dichte deur. Veel restaurants, cafés en clubs zijn namelijk voor een deel van het jaar gesloten. Ook pretparken zijn niet altijd het hele jaar open.
  • Fit personeel: in juli start het vakantieseizoen pas echt. Het horecapersoneel heeft daardoor nog veel energie. Kom je in september of oktober? Dan zijn de drukke maanden voorbij en kijken veel receptionisten, bartenders en koks uit naar hun eigen vakantie.
  • Het is extra gezellig in de vakantielanden: in juli worden er op de vakantiebestemmingen allerlei extra activiteiten georganiseerd. Zo hebben veel resorts mensen in dienst om kinderen te vermaken en worden er allerlei excursies georganiseerd. Bovendien zijn er op de stranden volop sportfaciliteiten aanwezig en is het ’s avonds in het uitgaansleven extra gezellig met live-muziek.
  • Het is lang licht in de noordelijke landen: kies je voor je last-minute in juli een bestemming in het hoge noorden? Dan geniet van je superlange dagen. Ga bijvoorbeeld naar IJsland waar de zon in juli nooit echt onder gaat.
  • Geef jezelf een zomerse oppepper: van vakantie krijg je energie. Ga dus energiek de zomer door en vertrek al in juli naar je vakantiebestemming. Daarna geniet je extra van de zomerse dagen in Nederland!

Ontdek deze last-minute in juli tips

De maand juli is ook een goede periode om bepaalde grote gebeurtenissen mee te maken. Ben je bijvoorbeeld een echte natuurliefhebber? Dan is juli een goede maand om in Tanzania te zijn. De grote migratie van de gnoes en zebra’s belandt dan hoogstwaarschijnlijk bij de Mara Rivier waar de razend spannende oversteek door het water plaatsvindt. Of ga walvissen spotten in Hervey Bay in Australië waar de zeereuzen vanaf half juli zich laten zien. Verder zijn er in juli bijzondere culturele evenementen. Gebruik een last-minute in 2022 bijvoorbeeld voor een van de vele festivals in Europa, zoals het Lucca Summer Festival in Italië of het Open’er Festival in Polen.

Profiteer van onze last-minute in juli deals

Vind je juli ook een fantastische maand om op reis te gaan? Hou dan Vliegtickets.nl in de gaten voor super voordelige last-minutes. Wij hebben namelijk aanbiedingen van allerlei verschillende airlines, zodat je altijd een razend scherpe prijs krijgt. Dus check de last-minutes en ontdek in juli een ander deel van de wereld!