Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Litouwen

Kies voor een last-minute in november

Vanaf

Last-minute november

Je zomervakantie is al een paar maanden geleden afgelopen. Je hebt geen zin om te wachten op de kerstvakantie, je wilt het liefst morgen al vertrekken. Een voordelige last-minute in novemberis dan een goed idee. Bij Vliegtickets.nl heb je een ruime keuze uit vluchten en bestemmingen die juist in de maand november voordelig én charmant zijn.

De beste vluchten voor je last-minute in november

De voordelen van een last-minute in november 2021

Je kijkt naar buiten en ziet een grijze lucht, rond dwarrelende herfstbladeren en motregen. Waarom zou je in november op vakantie willen gaan? Hier zijn een aantal goede redenen voor te bedenken.

 • Met name in Zuid-Europa zijn er nog veel bestemmingen waar het klimaat aangenaam is. Je geniet nog steeds van de zon, maar het is beslist niet zo heet als in het hoogseizoen. Het zeewater is weliswaar afgekoeld, maar je als je zwemt of watersporten beoefent, voelt het nog steeds heerlijk.
 • November is een maand waarin veel hotels nog open zijn, maar de bezettingsgraad duidelijk minder is. Je hebt een grotere kans op een voordelig verblijf dan in de zomer.
 • November is een prima maand om tropische, populaire bestemmingen op te zoeken. Je ontwijkt de grote toeristenmassa en je krijgt bovendien meer mee van de sfeer en cultuur op je bestemming.
 • Kies je in november voor een bestemming op het Zuidelijk Halfrond, dan maak je daar de lente in al zijn charme mee.

Interessante tips voor jouw last-minute in november

Ben je geïnteresseerd in een last-minute in november 2021? Wij hebben een aantal interessante tips voor je.

 • Ontdek in relatieve rust de bezienswaardigheden van Andalusië. Wanneer je in de zomer het Alhambra of de prachtige monumenten van Granada, Málaga of Sevilla bezoekt, sta je soms uren in de rij. In november verlies je hieraan geen kostbare tijd.
 • Geniet van de charme van Sicilië, de Griekse eilanden of de Turkse Rivièra. Een heerlijke strandvakantie met tripjes naar historische bezienswaardigheden? Juist november, vlak voor het weer omslaat, is hier zeer geschikt voor.
 • Geniet van de lente in Namibië of Zuid-Afrika. Wil je de Kalahari-woestijn in bloei zien staan? De kans is groot dat je dit met eigen ogen ziet als je een last-minute in november naar zuidelijk Afrika boekt.
 • Neem duiklessen in Belize. Vlak voor de kust van Belize bevinden zich uitgestrekte koraalriffen. In november ontloop je de toeristenmassa en krijg je extra aandacht en goede instructies bij een van de vele professionele duikscholen die opleiden tot het erkende PADI-duikbrevet.

Boek je last-minute november deals bij Vliegtickets.nl

Voor je last-minute in november neem je een kijkje op de speciale last-minute pagina van Vliegtickets.nl. Onze voordelen?

 • Vliegtickets.nl is onafhankelijk en geeft je een compleet overzicht van alle vliegreizen en bestemmingen
 • Via Vliegtickets.nl boek je snel en veilig je vliegreis, maar boek je via onze partners ook direct je verblijf of autoverhuur
 • De service van Vliegticket.nl werd onlangs beloond met de Beste Service Award
 • Je hebt altijd toegang tot een servicegerichte en Nederlandstalige klantenservice
 • Via onze snelle website heb je jouw bestemming en last-minute deal zo gevonden

Wat gaat het worden in november? Succes met kiezen!