Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Valencia

Last-minute in april

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute in april

Doe wat jij wil en boek een last-minute in april

‘April doet wat ie wil’ is een gezegde dat vaak klopt als een bus. Terwijl we reikhalzend naar de lente uitkijken, is de kans op hagel, natte sneeuw en een gure wind in deze maand nog niet verkeken. Dus neem je lot in eigen handen en vlieg met een last-minute naar de zon!

Ontdek deze goede redenen voor een last-minute in april 2023

Een last-minute in april is een goede manier om alvast van lekker lenteweer te genieten. Maar je profiteert van nog meer voordelen als je in april op vakantie gaat:

  • Het is nog lekker rustig: ben je niet zo dol op drukte? Dan is april voor jou een ideale vakantiemaand om toeristische bestemmingen te bezoeken. Bekijk op je gemak de beroemdste bezienswaardigheden, vind makkelijk een zonnig plekje op het terras of geniet van een rustig strand.
  • Het is gezellig druk: Pasen valt vaak in april. Veel gezinnen maken daarom gebruik van een last-minute in april om met de kids een weekje weg te gaan. Ook stedentrips zijn in deze periode populair. Hou je van een levendige vakantiesfeer? Zorg dan dat je in de paasvakantie naar je vakantiebestemming reist. Zoek je rust? Reis dan buiten deze vakantieperiode.
  • Het is goedkoop: buiten de paasvakantie zijn de prijzen van vliegtickets en hotels nog laag. Dus met een last-minute van Vliegtickets.nl profiteer je dubbelop en ga je supervoordelig op reis. Het is daarom ook een prima tijd om een verre bestemming op te zoeken.
  • Het is een ideale periode voor een actieve vakantie: in Zuid-Europese landen zijn de zomermaanden vaak te heet om te wandelen en te fietsen. April is echter een prima maand om in Spanje, Portugal of Zuid-Italië de wandelschoenen aantrekken of op de fiets te stappen.

Geniet van de zon met deze last-minute in april tips

Om in april de zon op te zoeken heb je zowel binnen als buiten Europa volop keuze. Voor je last-minute in april 2023 is een reis naar Cyprus of de Griekse eilanden een goed idee om alvast vitamine D op te doen. Of geniet van de gezelligheid van een gezellige Europese stad aan zee. Het Kroatische Split en het Spaanse Barcelona zijn onder andere populaire bestemmingen voor degenen die stad en strand willen combineren. Ook is april een goede maand om buiten Europa bloedhete plaatsen te bezoeken, zoals Dubai. Hier begint half mei de temperatuur op te lopen naar extreme waardes. Toch moet je ook in april rekenen op ruim 30 graden overdag. Een lekker tropisch temperatuurtje vind je in april ook op de Antillen. Dus als je warmte en zon wilt dan heb je met een last-minute in april volop mogelijkheden.

Een royaal aanbod aan last-minute in april deals

Hou je van spontane acties? Dan zijn last-minutes jou op het lijf geschreven. Bij Vliegtickets.nl vind je iedere dag van verschillende airlines nieuwe interessante aanbiedingen naar allerlei bestemmingen. Dus ben je de nukken van het Nederlandse april zat? Boek dan snel een last-minute naar écht mooi weer!