Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Kerst, Londen

Op last-minute tijdens oud en nieuw

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute met oud en nieuw

Vier een topfeest met een last-minute met oud en nieuw

De jaarwisseling is op veel plekken in de wereld een spectaculair feest. De ene stad heeft nog mooier vuurwerk dan de andere en allerlei hotels organiseren fantastische party’s. Vier de start van 2022 dus in het buitenland! Je trip hoeft niet veel te kosten, want bij Vliegtickets.nl vind je vast een interessante last-minute voor oud en nieuw!

Kies je bestemming voor een last-minute met oud en nieuw 2021

Op 31 december 2021 gaat het aftellen weer beginnen. Vooral in de grote steden komen mensen massaal bijeen voor een schitterende vuurwerkshow. Dus combineer je last-minute met oud en nieuw met een leuke citytrip en ga naar:

  • London: wanneer de Big Ben middernacht aankondigt, breekt er boven de hemel van de London Eye het vuurwerk los. Daarvoor is het al feest in de stad en daarna gaat de party nog tot ver in de nacht door in de vele clubs.
  • Berlijn: ook de Duitsers weten wat feesten is. Dat beleef je met oud en nieuw in Berlijn. Bij de Brandenburger Tor vieren ze de jaarwisseling met livemuziek en dj’s. Om 00.00 uur is er een spectaculaire vuurwerkshow.
  • Parijs: vier eens een jaarwisseling zonder groot vuurwerkspektakel en ga naar Parijs. Ga bijvoorbeeld met de Parijzenaren het nieuwe jaar inluiden op de prachtig verlichtte Champs-Élysées dat speciaal voor de gelegenheid autovrij is. Bij de Arc de Triomphe is er dan in plaats van een spectaculair vuurwerk een schitterende lichtshow. Er kan eventueel wel wat vuurwerk worden afgestoken, maar het is niet te vergelijken met wat er in Londen of Berlijn plaatsvindt.
  • New York: de Big Apple is ook een droombestemming voor oud en nieuw. Misschien denk je nu direct aan de Times Square wat ieder jaar op televisie verschijnt. Maar het is beter om te zorgen dat je een kaartje hebt voor één van de vele clubfeesten. Daar vinden namelijk de echte party’s plaats. Natuurlijk moet je voordat je gaat feestvieren wel het vuurwerk buiten aanschouwen dat om 00.00 uur losbarst.

Combineer je last-minute voor oud en nieuw met wintersport

Het is ook een goed idee om van je last-minute met oud en nieuw meteen een skivakantie te maken. In plaats van shoppen, brunchen of door de stad wandelen, begin jij de eerste dag van het nieuwe jaar lekker fris op de pistes. Of misschien doe je 1 januari liever toch wat rustiger aan? Ook in de wintersportgebieden wordt de jaarwisseling namelijk goed gevierd. Bovendien is hier het vuurwerk extra mooi wanneer het licht wordt weerkaatst door de besneeuwde berghellingen.

Boek een last-minute naar de zon met oud en nieuw

Wanneer je voor je last-minute voor oud en nieuw in 2021 het liefst de zon opzoekt dan vind je bij Vliegtickets.nl ook de beste deals. Vlieg bijvoorbeeld naar de andere kant van de wereld en vier een zomerse jaarwisseling in Sydney. Of blijf iets dichter bij huis en ga naar het prachtige eiland Madeira waar één van de grootste en spectaculairste vuurwerkshows van de wereld plaatsvindt. Dus hou de aanbiedingen bij Vliegtickets.nl in de gaten en grijp je kans voor een last-minute naar een fantastische jaarwisseling!

Op last-minute met...

toon meer