Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Boston

Goedkope vliegtickets Boston

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Boston

Vliegtickets naar Boston

Gelegen in de Amerikaanse staat Massachusettes ligt het mooie en statige Boston. De stad is een van de oudste en rijkste van de Verenigde Staten en straalt dit ook uit. Bovendien is de stad een belangrijk cultureel centrum met een orkest en een ballet van wereldfaam en musea voorzien van topstukken. De agenda staat het hele jaar door vol met culturele evenementen en de vele scholen en universiteiten maken Boston tot een levendige stad. Met vliegtickets naar Boston reist u naar een stad met een interessante en rijke geschiedenis, maar ook met een bruisend en dynamisch heden.

Bezienswaardigheden

Boston lijkt alles te hebben en u kunt niet anders dan zich vermaken in deze gezellige stad. Bezoek de theaters en ga naar een ballet- of muziekvoorstelling om van het rijke culturele leven van de stad te proeven. Boston is een universiteitsstad en het is dan ook leuk om een kijkje te nemen op een van de prachtige universiteiten, zoals de beroemde Harvard-universiteit. De belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zijn te vinden langs de Freedom Trail, een looproute van vier kilometer, zoals de Boston Common en het Bunker Hill monument. Bijzondere musea zijn het ICA, het instituut voor hedendaagse kunst, het museum voor Afro-Amerikaanse geschiedenis en het John F. Kennedy Museum. De stad zelf, prachtig in ieder seizoen, is heerlijk om in rond te kijken. Bezoek bijvoorbeeld ook de mooie botanische tuin en ga winkelen in Quincy Market.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Boston reist u naar het enorme Logan internationale vliegveld. Gelukkig ligt het vliegveld op slechts 5 kilometer afstand van het centrum. Het snelst bent u met de bus. De MBTA Silver Line bus rijdt elk kwartier en de rit duurt eveneens een kwartier. De MBTA Blue Line metro rijdt elke 5 tot 10 minuten richting centrum, maar u moet wel eerst de bus nemen om de metro te bereiken. Taxi’s zijn ook ruimschoots beschikbaar, maar een stuk duurder.

Boek uw vliegtickets naar Boston

Vliegtickets.nl helpt u graag uw reis naar Boston te verwezenlijken. Zoek uw vliegtickets naar Boston op Vliegtickets.nl en voor u het weet zit u in het vliegtuig op weg naar een onvergetelijke reis!