Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Maldives, Qatar Airways

De beste winterzon-bestemmingen!

De beste vluchten naar de meest zonnige bestemmingen!

Heb je geen zin in die koude wintertemperaturen? Waarom boek je niet een heerlijke zonvakantie, weg van de kou! We hebben de beste vluchten naar de zonnigste bestemmingen voor je op een rijtje gezet. Dit rijtje is gebaseerd op prachtige stranden, lekker weer en zoveel mogelijk zon. Ben je klaar om een zonnige vakantie bij Vliegtickets.nl te boeken?

Check de winterzonbestemming van Europa: de Canarische Eilanden!

Warme winterzon-bestemmingen in Europa

Voor een zonvakantie in de winter hoef je zeker niet alleen buiten Europa te zoeken. Overwinteren kan ook meer zijn dan alleen de kou ontvluchten. Op veel plekken in Europa is het vaker rustiger dan in de drukke zomermaanden. Dit kan je leiden naar de mooiste plekken om te ontdekken tijdens jouw zonvakantie. Naast de Canarische Eilanden kan je ook genieten van de heerlijke Spaanse sferen op het vaste land. Plaatsen als Málaga, Granada, Almería of Vigo zijn de zonbestemmingen waar jij als reizigers zeker wilt ontsnappen aan de winter. Ontdek je de uitgestrekte stranden van Portugal, niet alleen in de Algarve, maar ook de Azoren of Madeira zijn een goede uitvalsbasis. Of ga je voor de heerlijkste gerechten naar Cyprus of vlieg je naar Kreta om nog even wat zonnestralen mee te pakken. Ook Turkije is nog steeds een populaire zonbestemmingen. Check hieronder de beste vluchten!

Nog meer Europese bestemmingen voor jou zonvakantie in de winter

Ga jij voor een zonvakantie in de winter buiten Europa?

Dan heb je nog meer keuze om jouw zonvakantie te vinden! Buiten Europa is het iets gemakkelijker om een zonvakantie te vinden, maar je moet er uiteraard wel iets langer voor vliegen. Toch zijn er ook zonbestemmingen buiten Europa die niet zo ver zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Marokko of Egypte? Deze liggen beiden nog binnen 5 uur vliegen. Met een zonvakantie in de winter in een verre bestemmingen ben je verzekerd van een warm klimaat, fijne stranden en mooie steden, maar dat is nog niet eens alles. Je ontdekt er ook nieuwe culturen, heerlijk eten van de lokale keukens en bijzondere bezienswaardigheden. Nog meer ideeën? Tuurlijk: vlieg naar Gambia voor heerlijke stranden en een fijne cultuur, naar Dubai voor hele bijzondere bezienswaardigheden, naar Oman voor een hele nieuwe reiservaring of ga voor paradijselijke stranden en écht goed weer naar Curaçao, Bonaire, de Dominicaanse Republiek of iets verder naar Mexico, Thailand of de Malediven.

De beste verre bestemmingen voor je zonvakantie in de winter

Maak je reiscompleet en geniet van je vakantie op de meest zonnige bestemmingen!

Boek jij alvast jouw hotel? Dan kan via onze partner Booking.com. Direct alles geregeld!

Hotel-lobby-Booking-com

Wil jij op de beste manier een bestemming ontdekken? Dat doe je natuurlijk met je eigen huurauto!

Road trip