Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Londen reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Londen!

Vliegtickets naar Londen

De Engelse hoofdstad Londen is een van de meest bezochte steden ter wereld en in economisch en cultureel opzicht een toonaangevende metropool. Het visitekaartje van de stad zijn de wereldberoemde iconen zoals de Big Ben, de Tower Bridge en het reuzenrad de London Eye. Met een vliegticket naar Londen reist u af naar de stad van de rode bussen, de klassieke zwarte taxi's en de Engelse pubs. De vele musea, galerieën, theaters, restaurants en winkels in de dynamische en veelzijdige wijken maken Londen tot een stad waar u zich onmogelijk kan vervelen.

Bezienswaardigheden

Vliegtickets naar Londen brengen u naar een van de populairste bestemmingen op aarde. Londen huisvest indrukwekkende architectuur zoals de Tower of London en de St. Paul's kathedraal. De residentie van de Britse royalty, Buckingham Palace, is een belangrijke attractie waar men dagelijks de aflossing van de wacht kan aanschouwen. Bovendien zijn er veel belangrijke musea, zoals de National Gallery en het British Museum, waar het werk van de bekende meesters kan worden bekeken. Buurten als Soho en Convent Garden zijn attracties op zich, evenals de pleinen Picadilly Circus en Trafalgar Square. Een traditioneel English breakfast is dus onontbeerlijk om de dagen met voldoende energie tegemoet te gaan.

Van en naar het vliegveld

Vanaf Heathrow, het grootste vliegveld van Londen, vertrekken vanuit alle terminals treinen, metro's, taxi's en bussen. Het snelste en meest prijzige vervoer is de Heathrow Express: een trein die binnen 20 minuten in het centrum aankomt. De trein Heathrow Connect doet er een halfuur over, maar is de helft goedkoper. Met de bus duurt de reis 90 minuten en de metro, de goedkoopste optie, doet er ongeveer een uur over. De taxi is een alternatief, maar is erg prijzig en een stuk minder snel dan trein of metro. Brengt uw vliegticket naar Londen u naar Gatwick, Stansted, Luton of City Airport, dan is het ook vanaf daar mogelijk om snel en makkelijk het centrum te bereiken.

Boek uw vliegtickets naar Londen

Op Vliegtickets.nl vindt u in een handomdraai de beste vliegtickets naar Londen. Boek dus nu uw ticket en u reist af naar een van de populairste steden ter wereld met een oneindigheid aan bezienswaardigheden en attracties.

Lees verder
Verberg tekst