Meest gestelde vragen

Vind de leukste en voordeligste stedentrip binnen Europa

Een stedentrip is altijd een goed idee, het hele jaar door. Wat zeg je van een culturele stedentrip Rome of een stedentrip naar zonnig Barcelona? Maar een stedentrip Lissabon of een stedentrip Madrid is ook écht de moeite waard. Ga met een groep of lekker met z’n tweeën op stedentrip. Voor inspiratie lees je onze reisblog of check je ál onze bestemmingen. Er zit vast iets voor je tussen!

Dit zijn dé steden voor een stedentrip in Europa

Stedentrip in de lente of de herfst

Zoek je een stedentrip in Europa waar het in het voorjaar of najaar nog nét iets warmer is dan in Nederland? Dan is een stedentrip in Zuid-Europa een heel goed idee. PortugalItalië, Spanje en Frankrijk zijn perfect voor een stedentrip in de herfst of de lente. Maak kennis met steden waar je zeker je hart aan verliest, zoals Rome, Lissabon, Florence of Nice. Laat je meevoeren in Mediterrane sferen, proef de lokale keuken, maak mooie wandelingen en laat je betoveren door prachtige kunstwerken en overblijfselen uit andere eeuwen. Omdat het in de lente en in de herfst nog niet zo druk is als in de zomermaanden, voelt een stedentrip ook nog eens heel relaxed!

Stedentrip in de zomer

De leukste stedentrips in de zomer vind je in het noordelijke deel van Europa. Als de temperaturen stijgen en velen richting Middellandse Zee gaan voor de zomervakantie, kan je het beste op stedentrip naar bijvoorbeeld Kopenhagen, Dublin, Riga, Istanbul of Edinburgh. Deze steden zijn juist in de zomermaanden fijn om te bezoeken door de aangename temperaturen en de invloeden van zee en water. Slenter door de binnenstad, geniet van prachtige uitzichten, cultuur en heerlijke gerechten. Of kies je bewust voor een stedentrip naar een warme zonnige bestemming? Kies dan voor bijvoorbeeld een stedentrip Valencia of een stedentrip Málaga.

Stedentrip in de winter

Ook in de winter ga je prima op stedentrip in Europa. Juist in november en december is een stedentrip echt een aanrader. De steden hullen zich in kerstsferen en het is dé tijd om te shoppen voor de feestdagen. Geniet van de vele lichtjes en prachtig versierde winkeletalages in Parijs en Londen. Maar ook steden waar het in de winter best koud is en soms sneeuw valt, zijn uitnodigend om op stedentrip naar toe te gaan. Sneeuw geeft steden iets magisch en brengt een knusse sfeer. Denk bijvoorbeeld aan Praag of Wenen. Kies jij ook voor een stedentrip naar een gezellige winterbestemming?

De stedentrip voor het hele jaar

Er zijn van die steden die ongeacht het seizoen altijd een goed idee zijn. Hier vind je zowel binnen als buiten alle ingrediënten voor dé perfecte stedentrip. Denk jij aan mooie winkels, gezellige terrassen, barretjes en restaurantjes, maar ook musea en imposante gebouwen? Kies dan voor een:

stedentrip Londen

stedentrip Barcelona

- stedentrip Rome

- stedentrip Berlijn

- stedentrip Milaan

Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland