Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Londen

Last-minute weg met Hemelvaart

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute met Hemelvaart

Last-minute Hemelvaart

Hemelvaart biedt een mooie gelegenheid om een paar dagen weg te gaan. De meeste mensen zijn de aansluitende vrijdag ook vrij, dus ideaal om een lang weekend weg te boeken. Een voordelige last-minute met Hemelvaart begint bij Vliegtickets.nl. Bekijk op onze website welke vluchten van welke aanbieders we voor jou hebben en kies de voordeligste reis naar de bestemming van jouw wens uit. Vertrek vanaf één van de luchthavens in Nederland, zoals Schiphol, Eelde of Eindhoven Airport of kies voor een vlucht vanaf een Duitse of Belgische luchthaven. In sommige gevallen is dat namelijk goedkoper.

Op last-minute met Hemelvaart in 2021

Je weet al wel dat je er even tussenuit wilt, maar nog niet waarheen? We geven je graag wat inspiratie en enkele tips. Uiteraard zijn er vele bestemmingen die de moeite waard zijn, maar hierbij onze top 5 voor Hemelvaart.

  1. Parijs is een stad die je echt eens bezocht moet hebben en vaak is een weekendtrip net iets te kort. Een lang hemelvaartsweekend biedt je extra mogelijkheden om meer van de stad te ontdekken. Breng een bezoek aan de Eiffeltoren, ga een dag naar Disneyland Parijs, ga winkelen of heerlijk dineren in het centrum van de stad of bezoek één van de vele imposante musea.
  2. Ook Rome leent zich uitstekend voor een last-minute met Hemelvaart. Veel mensen die een weekend in Rome doorgebracht hebben zeggen dat ze te weinig tijd hadden om alles te zien. Uiteraard zal je tijdens die twee extra dagen nog steeds niet alles zien en beleven, maar toch aanzienlijk meer dan in een weekend. Bezoek de Trevifontein of het Colosseum of ga shoppen in één van de vele designerwinkels die de stad kent.
  3. Glasgow is ook een aanrader tijdens Hemelvaart. Vooral wanneer je de voordelen van een grote stad wilt combineren met mooie natuur. Glasgow heeft alles te bieden wat andere grote Europese steden ook hebben, maar even buiten de stad ga je helemaal op in de Schotse hoog- en laaglanden.
  4. Voor wie niet ver van huis wil is München ook een fraaie stad voor een last-minute met Hemelvaart. Voetballiefhebbers bezoeken hier een wedstrijd van Bayern München en liefhebbers van goed eten en drinken kunnen terecht in één van de vele bars en restaurants. Maar ook qua cultuur is de stad zeer aan te raden. Bezoek bijvoorbeeld de Frauenkirche of het voormalige koninklijke paleis München Residenz.
  5. Oslo is zeer zeker ook een aanrader voor een trip tijdens Hemelvaart. Misschien minder bekend, maar zeker niet minder mooi en indrukwekkend. Bezoek in deze Noorse hoofdstad de imposante beeldentuin genaamd Vigelandsparken of bezoek vesting Akershus waar je kennis maakt met de geschiedenis en cultuur van de stad.

Last-minute hemelvaartweekend

Het moge duidelijk zijn, tijdens een hemelvaartweekend heb je net even wat meer tijd om stad of land te verkennen en kom je even helemaal tot rust. Met een last-minute aanbieding profiteer je op-en-top en reis je voordelig naar jouw bestemming. Reis de woensdagmiddag- of avond van te voren al, zodat je de dagen die je hebt volop kunt benutten.

Last-minute vliegen met Hemelvaart

Ben jij van plan om een hemelvaartstrip te gaan ondernemen? Kies dan voor een vliegreis zodat je snel op de plaats van bestemming bent. Vliegtickets.nl geeft je in één overzicht duidelijk aan wat de voordeligste bestemmingen zijn om naar toe te vliegen. Kijk op de last-minute pagina voor een overzicht en boek jouw reis vandaag nog. Jouw last-minute Hemelvaart 2021 ​wordt ongetwijfeld een groot succes.