Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Kokkari bay, Samos eiland, Griekenland

Last-minute zonvakantie

Vanaf

Last-minute vliegtickets voor een zonvakantie buiten Europa

Verre reizen

Goedkope vliegtickets Dubai

v.a.

v.a.

v.a.

Buiten Europa

Goedkope vliegtickets Caïro

Last-minute vliegtickets voor een zonvakantie binnen Europa

Let's go

Goedkope vliegtickets Milaan

v.a.

v.a.

v.a.

Europa

Goedkope vliegtickets Ibiza

v.a.

v.a.

Last-minute zonvakantie

Zodra de zomer is afgelopen,  bestaat de kans dat je er alweer snel klaar mee bent. Want, inmiddels is er al meer dan genoeg regen gevallen, draag je waarschijnlijk weer warme sweaters én heb je ook al nagedacht of je winterjas nog wel warm genoeg is. Wil je de druilerige dagen nog even ontduiken? Boek dan een last-minute naar de zon.

Last-minute naar de zon

Zou niet iedereen graag een vakantie naar de zon willen boeken? Nog even wat extra vitamine D opdoen en volop genieten van de laatste zonnestralen voordat de winter écht begint? Behalve het opdoen van vitamine D zijn er nog meer redenen om een last-minute zonvakantie te boeken. Wil je weten welke redenen dat zijn? Je leest ze hier:

  1. Gesnotter, geproest en gekuch; zodra de ‘R’ weer in de maand is, is dat is goed te merken. Heb je even geen zin in rondvliegende bacillen? Met een last-minute zonvakantie vlieg je er heel snel vér vandaan.
  2. Hoe langer je de zomer laat duren, hoe eerder de lente in Nederland weer begint én hoe korter de winter duurt. Door nog even naar de zon te vliegen, sla je gewoon een paar dagen of weken van de Nederlandse herfst of winter over.
  3. Gran Canaria, Curaçao, Thailand, Marokko; het zijn allemaal bestemmingen waar de zon volop schijnt. Zie je het al voor je? Een paradijselijke omgeving met een azuurblauwe zee, een uitgestrekt, wit zandstrand en allemaal vrolijke mensen? Het wordt al snel werkelijkheid met een last-minute!
  4. Na hard werken is een zonovergoten vakantiebestemming natuurlijk de ideale plaats om  écht tot rust te komen.
  5. Als je buiten de vakantieperiodes jouw last-minute boekt, zijn veel zonbestemmingen extra goed betaalbaar.

Op last-minute voor 5 dagen  naar de zon

Het fijne aan een last-minute vliegvakantie is dat je niet meteen weken achter elkaar het thuisfront vaarwel hoeft te zeggen. Het  is bijvoorbeeld ook goed mogelijk om 5 dagen naar de zon te gaan, waardoor je thuis veel minder hoeft te regelen. De planten kunnen best 5 dagen zonder water en waarschijnlijk hoef je ook niemand te vragen om de vuilcontainer buiten te zetten.  Maar het allerbeste vooruitzicht voor jou is: 5 zonnige dagen!

Last-minute zon-bestemmingen

Wil je naar de zon, maar heb je geen zin om de hele wereld over te reizen? Het kan! Er zijn namelijk genoeg bestemmingen te vinden die op maximaal 6 uur vliegen van ons vandaan zijn en waar de temperatuur ook in de winter rond de 20 graden ligt. Denk bijvoorbeeld aan: Gambia, de Canarische Eilanden, Dubai en de Kaapverdische Eilanden. Boek een vliegticket naar zo’n geweldige zonovergoten vakantiebestemming en je weet zeker dat je binnen nu en 30 dagen op een terrasje of het strand in het zonnetje zit. Bij ons krijg je direct een overzicht van alle airlines richting verschillende zonnige vakantiebestemmingen. Je hoeft daardoor niet te lang te zoeken voor een goede deal. Ben jij klaar om naar de zon te vliegen? Check snel alle last-minute zonvakantie deals en make it fly!