Meest gestelde vragen

Vliegtickets met vertrek Schiphol

Waarom vertrek vanaf luchthaven Schiphol?

Ontdek de voordelen
Schiphol Airport staat bekend als bekendste en belangrijkste luchthaven van Nederland. Jaarlijks vliegen meer dan 69 miljoen passagiers naar, van en via Schiphol naar bestemmingen over de hele wereld.

Wat zijn de belangrijkste redenen waarom vluchten met vertrek of aankomst Schiphol populair zijn?

- Keuze uit meer dan 300 bestemmingen wereldwijd

- Op Schiphol vind je een ruime keuze aan shops, eet- en drinkgelegenheden en relaxmogelijkheden. 

Tip: wil jij graag met korting shoppen op Schiphol? Download dan gratis je See Buy Fly kortingsvoucher en scoor extra voordelig parfum, cosmetica of een nieuwe zonnebril voor je vakantie!
- Slechts 15 minuten van het centrum van Amsterdam

- Ruime keuze parkeren Schiphol

- Veel vliegticket aanbiedingen


Welke airlines vliegen van Schiphol Airport?

Er zijn meer dan 90 airlines die vluchten met vertrek en aankomst Schiphol aanbieden. We lichten er enkele grote namen voor je uit:


Naar welke bestemmingen kan ik vluchten boeken vanaf Schiphol?

Met meer dan 300 bestemmingen wereldwijd heeft Schiphol een van de meest uitgebreide route netwerken van Europa. Heb je inspiratie nodig? Vertrek van Schiphol naar de mooiste bestemmingen zoals:

Vliegen vanaf Schiphol Airport

Schiphol Airport is dé luchthaven van Nederland. Vanuit Amsterdam kun je vanaf luchthaven Schiphol de gehele wereld bereiken. Schiphol Airport wordt geprezen om haar goede faciliteiten (gratis WiFi, winkels, eten & drinken) en de overzichtelijkheid. De luchthaven heeft bovendien een airport-rating van 4 sterren van SkyTrax. Niet voor niks vertrekken mensen graag vanaf Schiphol. Ben je benieuwd welke scherpe aanbiedingen en last minute aanbiedingen er vanaf Schiphol zijn? Bekijk de populaire bestemmingen hierboven of vul de bestemming van je voorkeur in.

Je kunt ook vertrekken vanaf andere luchthavens:

Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland